Турчинов: Сьогодні «Європейська Солідарність» виступає консолідатором України
25 жовтня 2020, 23:38

Якщо б всі проєвропейські патріотичні політичні сили, які на цих виборах взяли по 1-2% відсотків голосів виборців, фактично тим самим передавши голоси нашим опонентам, об’єднались навколо «Європейської Солідарності», ми разом взяли б перше місце в більшості регіонів України. Про це сказав керівник Центрального штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов в ефірі програми "Ніч виборів із Савіком Шустером" на каналі "Україна 24".

За словами Турчинова, екзит-поли показують, що «Європейська Солідарність» отримала високий результат на заході, серйозну підтримку в центрі, але що головне, "нашу політичну силу підтримали як на півдні і півночі, так і на сході нашої країни". «Тобто, сьогодні ЄС сила виступає консолідатором країни», – зазначив він, наголосивши, що прийшов час єднатися. 

«Коли б всі патріотичні сили об‘єднались навколо «Європейської Солідарності», ми б разом взяли перше місце в більшості регіонів України. Але я впевнений, що все це попереду і Україна стане єдиною, сильною, незалежною, європейською країною», – резюмував політик.        

Спільноти прихильників
Підписатися на новини