ЄС ні за яких обставин не створюватиме коаліцію з ОПЗЖ та «Слугою народу» 
27 жовтня 2020, 17:01

«Європейська Солідарність», яка отримала впевнену перемогу в багатьох регіонах України та має представництво у радах всіх рівнів, готова об‘єднуватися з патріотичними проукраїнськими силами для відстоювання інтересів громад і громадян. Про це сказав керівник Центрального штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов в ефірі «5 каналу». 

За його словами, ще рано говорити, з ким будуть формуватись коаліції в місцевих радах, «тому що поки не завершений підрахунок голосів і немає чіткої інформації і розуміння, хто і в якій кількості проходить до рад». 

«Головне протистояння на цих виборах відбувалося між патріотичними проукраїнськими, проєвропейськими силами – з одного боку, та капітулянтськими і колаборантськими – з іншого. Український народ чітко сказав «ні» популізму, сепаратизму і капітулянтству, підтримавши «Європейську Солідарність». Тому зараз я можу тільки сказати, з ким ЄС ні за яких обставин не буде формувати коаліцію. Ні зі «Слугами народу», ні з ОПЗЖ, ні з будь-яким іншим прокремлівським проектом», – зазначив Турчинов. 

«Європейська Солідарність» виступає за єднання всіх проукраїнських патріотичних сил, щоб захистити наших громадян від корупції, свавілля та безпорадності центральної та місцевої влади», – резюмував Турчинов.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини