В єднанні запорука нашої перемоги
24 серпня 2020, 19:43

Наш обов‘язок перед Україною – бути вище вузькопартійних інтересів, щоб об‘єднатись проти спільних ворогів задля побудови могутньої, вільної, незалежної держави. Про це сказав керівник штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов, виступаючи на мітингу після закінчення багатотисячного Маршу Незалежності. 

За його словами, сьогодні справжні патріоти: ветерани, військові і цивільні пройшли Хрещатиком, «де влада другий рік поспіль боїться проводити військові паради».

«Неймовірна кількість учасників маршу засвідчила, що в Україні є сили, здатні захистити нашу незалежність від зовнішніх і внутрішніх ворогів, не допустити капітуляції зеленої влади перед Росією», – відмітив Турчинов. 

За його словами, одними маршами неможливо зупинити небезпеку руйнації економіки і обороноздатності країни «ватними невігласами і дилетантами». «Необхідні мобілізація і єднання всіх проукраїнських патріотичних сил: партій і рухів, громадських організацій і всіх небайдужих українців, готових боронити свою країну», – зазначив керівник штабу «Європейської Солідарності». 

«Ми разом повинні зупинити сповзання країни в прірву соціально-економічної катастрофи, забезпечити звільнення Донбасу і Криму на умовах України, а не російського агресора; відновити шлях до ЄС і НАТО; забезпечити обороноздатність країни, силу і славу нашої армії, надійно захистити українські національні інтереси в світі», – сказав Турчинов, додавши, що разом «ми змиємо зелену плісняву з тіла нашої України». 

«В єдності – наша сила, в єдності – наш шлях до перемоги! Єднаймося і перемагаймо!», – резюмував він.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Спільноти прихильників
Підписатися на новини