Президенти, уряди змінюються а «Кузня на Рибальському» і надалі буде працювати
30 вересня 2021, 17:29

Сьогодні відбулась важлива подія «Кузня на Рибальському» передала ВМС черговий артилерійський броньований катер.  Про це сказав екссекретар РНБО України Олександр Турчинов під час спуску на воду малого броньованого артилерійського катеру проекту 58155 «МБАК», побудований «Кузнею на Рибальському» для ВМС Збройних Сил України в рамках Державної цільової оборонної програми розвитку озброєння і військової техніки для укріплення морських кордонів нашої держави.

За його словами, це вже восьмий катер, але він будувався в неймовірно важких умовах репресій проти останнього оборонного підприємства, здатнього виробляти техніку для військово-морських сил. «Підприємству блокують рахунки, за сфабрикованими справами за ґрати кинули його директора Валерія Шандру та бойового генерала Ігоря Павловського», – сказав Турчинов, додавши, що цинізм влади полягає в тому, що кораблі, які фігурують в замовних справах, брали участь в останньому параді, демонструючи потужність наших Збройних Сил. 

«Але незважаючи на репресії і провокації, «Кузня» продовжує випускати важливу для оборони країни продукцію. Президенти, уряди змінюються а «Кузня на Рибальському» і надалі буде працювати, зміцнюючи військовий потенціал України!», – резюмував екссекретар РНБО України. 

Спільноти прихильників
Підписатися на новини