Ми і зараз не можемо оголосити війну РФ
13 вересня 2019, 12:02

Як у 2014 році, так і зараз, ми не можемо оголосити війну країні, яка має другий у світі ядерний потенціал і захопила частину нашої території. Про це сказав Олександр Турчинов в ефірі телеканалу ATR.

Він нагадав, що Україна в своєму пацифістському пориві свого часу відмовилася від ядерної зброї “тому в питаннях стратегічного озброєння нам немає чого протиставити РФ”.

“Пригадуєте, навіть у пропагандистському фільмі про те, як захопили Крим, Путін говорив, що якби на допомогу Україні прийшли країни НАТО, він не виключає того, що міг застосувати ядерну зброю. В прямому ефірі президент Росії говорить, що він готовий був піти на такі руйнівні кроки, щоб реалізувати свою агресивну імперсько-реваншистську політику!” - підкреслив Олександр Турчинов, додавши, що Росії потрібен був не лише Крим, “їм потрібна була вся Україна, і саме тому шостий рік поспіль проти нас триває війна”.

“Я в цій ситуації бачу один вихід - зміцнювати наш силовий, зокрема військовий потенціал. Настане час, коли у Росії будуть значно більші проблеми, ніж були у Радянського Союзу наприкінці існування, і ми звільнимо не тільки Крим”, - резюмував Олександр Турчинов.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини