Зі святом!
24 грудня 2021, 22:30

Друзі! Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! 

Сьогодні – день, коли народжуються Світло, яке перемагає  темряву, Любов, яка перемагає злобу, Надія, що бере верх над розпачем та зневірою, Життя, що перемагає смерть. Осягнути  це дуже важко, – можна лише повірити та відчути. 

Нарешті, вже п’ятий рік поспіль, Україна святкує це радісне свято саме 25 грудня за чинним Григоріанським календарем разом з усім цивілізованим світом та з переважною більшістю християнських церков – православних, католицьких та протестантських.

Сьогодні нам всім як ніколи, потрібна віра, яка змінює реальність. Віра, яка надає впевненості та сили, щоб забезпечити перемогу над жорстоким та підступним ворогом, корупцією та управлінським хаосом, пандемією, економічною та енергетичною кризою. 

З Божою допомогою немає нічого неможливого! Бо “Дитя народилося нам і влада на раменах Його. Він Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічности, Владика миру” (Ісая: 9-5). Саме з Ним переможе Україна. З Ним вона стане великою, могутньою та заможною!

Зі святом, друзі, з Різдвом Христовим! Нехай Господь благословить Україну! Божої милості вам і вашим родинам, і нехай світло Віфлеємської зірки осяє всім нам шлях, принесе спокій, впевненість, радість і любов! 

Христос народився! Славімо Його!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини