«Зброя та безпека» повинна стати головною виставкою озброєння Східної Європи
9 жовтня 2019, 14:42

Відбулося відкриття головної української виставки озброєння, військової та спеціальної техніки “Зброя та безпека - 2019”.

Проведення в Києві жовтневими днями цієї виставки стало доброю традицією для нашої країни. На виставці представлена продукція українського оборонпрому, а також 50 компаній з 16 країн-партнерів. Україна має всі підстави для того, щоб “Зброя та безпека” стала головним спеціалізованим виставковим майданчиком Східної Європи.

Що важливо, щороку серед учасників виставки збільшується кількість українських приватних підприємств. Не тільки державні потужні виробництва, а й саме компанії з недержавного сегменту економіки починають випускати дуже якісну зброю і військову техніку. З кожним роком якість і спектр пропозицій українських виробникив зброї значно зростає.

Вперше на виставці представлений новий український мобільний комплекс крилатих ракет “Нептун”, який викликав значний інтерес військових експертів з багатьох країн.

Національний оборонно-промисловий комплекс дозволяє забезпечити сучасною зброєю та військовою технікою наші ЗСУ та підняти на значно вищий рівень експортний потенціал країни. Ці задачі були і повинні залишатися головним пріоритетом для сектору безпеки і оборони України.


Спільноти прихильників
Підписатися на новини