Захистити Київ
20 січня 2022, 09:51

В умовах загрози військового вторгнення РФ в Україну, влада демонструє злочинну бездіяльність і некомпетентність. У своєму черговому відеозверненні Зеленський називає можливість вторгнення РФ «чутками», натякаючи, що їх навмисне пускають наші західні партнери. 

Напередодні цього відеозвернення розвідувальні органи США офіційно надали військово-політичному керівництву України інформацію про підготовку нападу (вторгнення) російських військ з території Білорусі. Головним наступальним пріоритетом ГШ РФ є Київський стратегічний напрямок. З цією метою відбувається концентрація військ на контрольованій Кремлем території Білорусі, а також підготовка спецслужбами РФ і РБ провокацій у прикордонному регіоні. 

Разом з тим, жодних заходів для прикриття столиці та відбиття можливого нападу українське керівництво не вживає. 

В цих умовах необхідно негайно почати підготовку оборонних рубежів. Завершити формування, підготовку та озброєння бригад тероборони всіх прикордонних областей. Невідкладно перекинути механізовану бригаду корпусу резерву в район прогнозованого наступу агресора (Овруч-Іванків). Озброїти механізовану бригаду та бригади тероборони протитанковими ракетними комплексами «Стугна», «Корсар», а також, наданими урядом Великобританії NLAW (SAAB).

Невиконання елементарних заходів щодо захисту країни ставить під сумнів адекватність та легітимність «зеленої» влади.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини