З Днем зовнішньої розвідки
24 січня 2021, 09:59

Шановні співробітники та ветерани розвідки! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Перший підрозділ загальнодержавної розвідки, як важливу і необхідну інституцію незалежної країни, було створено більше сто років тому в буремні часи національно-визвольної боротьби в Українській Народній Республіці.

Сьогодні, коли наша держава переживає надзвичайно складні часи протистояння з сильним і жорстоким ворогом, співробітники розвідувальних органів України професійно, самовіддано та звитяжно виконують найнебезпечніші завдання. Викриваючи  плани та наміри агресора, допомагають знешкодити та запобігти злочинним діям внутрішніх та зовнішніх ворогів. 

Мужність та незламний дух, вірність і любов до України, надійність і відданість справі для вас – не пересічні гасла, а щоденна рутинна дійсність, сповнена глибокого змісту. Саме ці особисті та професійні якості є надійною запорукою зміцнення та розвитку України, звільнення окупованих територій та нашої перемоги!

Переконаний, що ви й надалі гідно нестимете високе звання працівника Служби зовнішньої розвідки, примножуючи кращі традиції українських спецслужб!

Від щирого серця вітаю з професійним святом! Нехай Господь благословить вас, ваші родини і нашу Україну!

Слава Україні!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини