Вітання з Різдвом Христовим
25 грудня 2019, 11:49

Шановні друзі! Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! 

Народження Спасителя - це насправді дивовижна подія. На Землю прийшло справжнє Світло, справжня Любов. До нас прийшло Боже Слово. “І слово стало тілом і перебувало між нами, повне благодаті та правди, і ми бачили славу Його…” - так розповідає Євангеліє від Йоана про народження Месії.

На Землю прийшов Великий Бог, але і одночасно, чуйна і скромна людина. В Біблії немає згадки про святкування Ним дня народження. Навіть Апостоли могли не знати, коли Він народився.

Тільки у 431 році на ІІІ Вселенському соборі, що відбувся в місті Ефесі, було вирішено святкувати Різдво Христове напередодні Нового року - 25 грудня. Тоді це був перший день після зимового сонцестояння, коли світло перемагає темряву і ніч починає поступатися дню. 

Вже третій рік поспіль Україна офіційно святкує це радісне свято разом з усім цивілізованим світом, разом з переважною більшістю християнських церков, зокрема і православних.

Але щоб вихідний день перетворився на справжнє свято, треба, щоб Христос народився в наших серцях та відігрів наші замерзлі душі. Тільки так можна відчути безмежну силу та неймовірне нескінченне щастя. В цьому сенс Його Різдва, в цьому - мета Його приходу.

Зі святом, друзі, з Різдвом Христовим! Нехай Господь благословить Україну! Божої милості вам і вашим родинам, і нехай світло Віфлеємської зірки осяє нам шлях, принесе радість і любов! 

Христос народився! Славімо Його! 


Спільноти прихильників
Підписатися на новини