Вітання з нагоди Дня Служби безпеки України
25 березня 2020, 12:55

Щиро вітаю з професійним святом патріотів та професіоналів, які захищають країну в лавах Служби безпеки України, та ветеранів Служби!

Ви, щодня стикаючись з новими викликами, вірно служите Україні, стоїте на захисті її суверенітету та конституційного ладу, безпеки та спокою громадян, захищаєте економічний, науково-технічний і оборонний потенціал держави. З перших днів війни ви поряд з військовослужбовцями та нацгвардійцями захищаєте нашу країну на фронті, проводите небезпечні та ефективні спецоперації в тилу ворога. Вічна пам’ять і шана співробітникам СБУ, які віддали життя, захищаючи Україну!

Сьогодні Україна стикається з надзвичайно складними і диверсифікованими викликами - ворог на сході не припиняє обстрілів наших позицій, кібер-агресія та агентурно-розвідувальна робота не припиняється ні на мить. Пандемія, ширячись світом, не омине і нашу державу. В цих умовах, як і завжди, знаю, ви зберігаєте спокій, витримку та готові дати гідну відповідь усім сучасним викликам, захищаючи країну від зовнішніх і внутрішніх ворогів. Без перебільшення, спокій і мирне життя наших громадян залежить від вашої нелегкої, професійної роботи.

Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, перемоги та успішного виконання завдань! 

Нехай Господь Береже вас, ваші родини та нашу рідну Україну. 

Слава Україні! Героям слава!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини