Вітання з Днем добровольця
14 березня 2020, 12:34

Друзі, вітаю вас з Днем добровольця!

В найбільш драматичні часи для України, коли вирішувалася доля існування самої держави, розпочався добровольчий рух. 

В умовах відсутності боєздатної армії, зруйнованої економіки, системи безпеки і владної вертикалі, Росія підступно нанесла удар нам у спину, розпочавши без оголошення військову агресію.

Для проведення мобілізації та відновлення боєздатності Збройних Сил України потрібен був час, а захищати країну необхідно було негайно. Саме тоді я звернувся до українських патріотів із закликом вставати в проломі за Україну.

В лавах МВС та Нацгвардії почали формуватися добровольчі батальйони. Тисячі справжніх патріотів України пішли на східний фронт, без спеціальної підготовки, без якісних бронежилетів та шоломів, з легкою зброєю, в кедах та спортивних штанях (тому що навіть військової форми та берців у нас тоді не було). Вони пішли, прийнявши на себе перший удар, щоб ціною своєї крові, ціною своїх життів зупинити ворога. А з часом, разом з відновленими завдяки їм Збройними Силами, звільнити дві третини  Донбасу.

Вічна слава і пам‘ять Героям, які загинули, захищаючи Україну!

Зі святом, добровольці, нехай Бог береже вас та ваші родини! Знаю, якщо буде потрібно країні, ви знову без жодних вагань станете на її захист.

Слава Україні! Героям Слава!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини