Україна існує, поки існують її захисники
14 жовтня 2022, 09:06

Вітаю захисників і захисниць України зі святом!

Україна існує, поки існують її захисники. Ця війна довела, що переважна більшість наших громадян готова стати на захист своєї країни та віддати все, включно з власним життям, для перемоги над ворогом. Саме це не врахував Путін, коли планував знищення України. Не розуміючи природу нашого спротиву, гідності та прагнення до свободи, кривавий диктатор, не будучи здатним протистояти нам на полі бою, бомбить наші міста, намагаючись зробити їх непридатними для життя, щоб зламати та залякати українців. Не дочекається! 

В перші ж години повномасштабного вторгнення, – без бронежилетів, без касок, без якісної зброї, – українці пішли проти імперської армади, зупинивши ворога та звільнивши значну частину нашої країни. Отримуючи від наших партнерів сучасну зброю і техніку, ми знищимо наших ворогів, незважаючи на їхню чисельність, де б вони не знаходилися! 

Сьогодні унікальний день – День захисника України, Покрова Пресвятої Богородиці, Свято українського козацтва і річниця створення УПА. В нашій історії є прецедент, коли у 1618 році українські козацькі війська під проводом гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного оточили Москву, не здатну чинити їм опір. Чому тоді не взяли це гниле місто, а припинили облогу, у вчених є різні версії, але історія циклічна і наступного разу ми не схибимо! 

З давніх часів українці довели, що коли ми єдині, – то непереможні! З нами правда, з нами Бог і з нами буде перемога! І на Донбасі, і в Криму, і на Сході, і на Півдні буде майоріти наш святий синьо-жовтий прапор!

Сьогодні свято всієї України, свято кожного з нас! Зі святом, захисники та захисниці!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини