Танкісти - чоловіки із залізним характером!
12 вересня 2021, 09:09

Друзі, вітаю всіх, хто служить у танкових військах та ветеранів з професійним святом!

Танкові війська – гордість Збройних Сил України, символ нашої могутності та бойового потенціалу. Танкіст – не просто професія, – це героїчне покликання справжніх чоловіків із залізним характером. Щоб бути танкістом потрібно бути мужнім, сильним, мати досвід і серйозні професійні знання. Я це знаю з власного досвіду, тому що ще у 80-ті роки минулого століття отримав військову спеціальність командира танкового взводу. 

З початку російської агресії танкісти ефективно протидіяли ворогу на Сході України, діючи сміливо, рішуче і професійно, проявляючи блискучий бойовий вишкіл і продовжуючи найкращі традиції українського війська. 

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв – танкістів, які віддали своє життя в боротьбі за свободу України. Вічна їм пам’ять та слава!

Також неможливо не згадати самовіддану працю наших вчених, конструкторів, інженерів і працівників української танкобудівної галузі. По праву пишаємося досягненнями у створенні найсучасніших бойових машин. 

Щиро дякую кожному, хто сьогодні захищає нашу землю в танкових військах та ветеранам за сумлінну ратну працю, мужність та героїзм! Бажаю вам титанічної сили, непохитної стійкості та міцного, як броня, здоров'я. Зі святом, друзі! Слава Україні!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини