Щиро вітаю вартових державних рубежів!
30 квітня 2020, 09:37

Міцний кордон - це один з ключових елементів безпеки держави. Ви ж, боронячи кордони та захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, героїчно і самовіддано виконуєте свій конституційний обов'язок, даючи відсіч агресорові, міжнародному тероризму і злочинності. 

Державна прикордонна служба відіграє одну з ключових ролей у наближенні здійснення євроінтеграційних прагнень нашої країни. Ви виконуєте завдання із формування нового обличчя українського кордону та запроваджуєте сучасні моделі державного управління у сфері прикордонної діяльності.  

Поглиблення співробітництва з прикордонними органами країн-членів Європейського Союзу, держав Чорноморського та Балтійського регіонів, Сполучених Штатів Америки, а також з міжнародними правоохоронними організаціями, є свідченням вагомого внеску України  у забезпечення міжнародної та регіональної безпеки, у боротьбу з транснаціональною та транскордонною злочинністю.

Бажаю вам мужності, терпіння, витривалості та міцного здоров'я! Країна пишається нашими прикордонниками! Нехай Господь береже вас, ваші родини та нашу рідну Україну!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини