Росія ніколи не виконує взяті на себе зобов‘язання
11 жовтня 2019, 14:38

В 2016 році вже був досвід розведення сил і в Золотому, і в Петровському. Як тільки наші війська відійшли, одразу ж російсько-терористичні угрупування спробували покращити свої позиції і знову з кров’ю та ризиком для життя довелося повертати свої рубежі.

Можна не прислухатися до колишніх силовиків, але прислухайтесь до залізного канцлера Німеччини Отто фон Бісмарка. Він наголошував, що угоди з Росією не варті й паперу, на якому вони написані.

Росія рахується тільки з силою. Тому тільки сильна армія та потужний сектор безпеки і оборони може захистити нашу свободу і незалежність. На це треба працювати всій країні, і навколо цього треба об‘єднуватися всім політичним силам.

У нас є одна Українська формула, яка доведена кров‘ю наших патріотів - вільна незалежна Україна починається тільки за спиною нашого солдата в окопі на передовій. З цієї точки починається наше правове поле, дія нашої Конституції та спокій громадян. Про перемогу та мир можна говорити тільки тоді, коли цей окоп буде на нашому східному кордоні.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини