Родичі загиблих в українсько-російській війні вимагають створення ТСК щодо розслідування можливої державної зради
10 вересня 2020, 20:39

Друзі, сьогодні провели з Юрій Луценко прес-конференцію, присвячену спецоперації наших спецслужб, мета якої була документування та затримання російських військових злочинців, винних у збитті українських військових літаків та цивільного «Боїнга» МН-17. На жаль, спецоперація була призупинена, а потім – «злита» найвищими високопосадовцями нашої держави.

Для того, щоб не дати можливість знищити зібрані з ризиком для життя документи, які викривають злочини російських військових, необхідно створити Тимчасову слідчу комісію у Верховній Раді України. Цього вимагають рідні і близькі наших загиблих військових, які хочуть, щоб правда не була прихована, а злочинці – понесли відповідальність.

За ініціативи вдови командира екіпажу збитого росіянами літака, Героя України Костянтина Могилка, на сайті ВРУ розміщена петиція з вимогою негайно створити слідчу комісію з цього питання. Цю петицію вже підтримали багато рідних і близьких загиблих військових і тисячі українських патріотів.

Щоб депутати розглянули це питання, до засідання Погоджувальної ради ВРУ, яке відбудеться в понеділок, необхідно, щоб петицію підписали, не менше 25 тисяч чоловік. Друзі, приєднуйтесь! Підписати її можна, зареєструвавшись на сайті петицій ВРУ https://itd.rada.gov.ua/services/Account/Create, а потім необхідно перейти на сторінку самої петиції https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/8464

Спільноти прихильників
Підписатися на новини