Реінкарнація режиму Януковича
12 липня 2021, 17:53

Печерський суд на замовлення «зеленої влади» кинув за ґрати бойового генерала, організатора оборони Маріуполя в серпні-вересні 2014 року генерала Ігоря Павловського.  

Його звинувачують в професійному виконанні службових обов‘язків, а саме: в розробці та виготовленні нового озброєння для української армії. 

Безпрецедентні замовні справи і неправосудні рішення – це системна робота зеленої команди, для якої всі, хто захищав і здатні захищати країну, становлять особисту небезпеку. Не випадково, це відбувається напередодні підготовки Офісом президента зустрічі з Путіним.

Найбільшим цинізмом є сума застави, яку схвалив Печерський суд на прохання замовного слідства – 476 млн грн. Це застава, яку має сплатити військовий, що мешкає в орендованій квартирі та не має жодного бізнесу.

Застава, яка просто неспівставна із заставами для звинувачуваних у державній зраді або у корупційних злочинах. Вона потрібна, щоб не було шансів вирвати із в‘язниці Павловського, Шандру та інших фігурантів замовних справ, які фактично стали заручниками, та з яких хочуть вибити покази на політичних ворогів чинного режиму. 

Все це є реінкарнацією режиму Януковича, проти якого ми стояли на Майдані. Все це – незграбне копіювання путінського авторитаризму, проти якого ми воюємо з 2014 року.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини