Правда переможе!
20 жовтня 2021, 15:29

Сьогодні День народження бойового генерала Ігоря Валентиновича Павловського, який він змушений зустрічати в Лук‘янівському СІЗО.

Четвертий місяць генерал перебуває за ґратами, куди його кинула «зелена» влада за сфабрикованими звинуваченнями.

З перших днів війни Ігор Павловський був на фронті, де ми з ним і познайомилися. В серпні 2014 році під час наступу російської армії він очолював оборону Маріуполя. Саме завдякий його рішучим та професійним діям вдалося захистити це стратегічне для України місто-порт. 

Зараз наша країна переживає сумні часи, коли виявлені корупціонери, що представляють «Слуг народу» та зрадники, що звинувачуються в державній зраді та підривній діяльності проти власної країни, спокійно перебувають на волі. Оточення Януковича повертає собі заарештоване в 2014 році коштовне майно та ресурси, а справжні патріоти сидять за ґратами. Продажні суди, виконуючи вказівки з офісу президента, цинічно та безпідставно продовжують їх ув‘язнення. Але я впевнений, що правда та гідність завжди переможуть бруд та брехню і герої знову захищатимуть Україну, а бандити – сидітимуть у в‘язницях!

Бажаю Ігорю Валентиновичу здоров‘я та сил пережити цю брудну зелену сторінку в житті нашої держави, якнайшвидше отримати можливість бути разом зі своїми рідними і близькими та продовжити працювати задля безпеки і оборони нашої країни!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини