Христос Воскрес!
16 квітня 2023, 10:15

“Промовив до неї Ісус: Я воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити.І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, повіки не вмре…”

(Івана 11:25-26)

Друзі, вітаю вас зі світлим святом життя і надії – святом Христового Воскресіння!

Світло і надія, які нам несе Великодень у ці темні часи війни проявляються ще сильніше, набуваючи надзвичайного значення для кожного з нас. Воскресіння Христа – це та життєдайна сила, яка допомагає, надає впевненість та мужність.

Наш Господь, взявши на себе всі гріхи людства, прийняв на Голгофі за кожного з нас страшну смерть. Але смерть не здатна була утримати в своїх тенетах Божого Сина. Він Воскрес!

Біблія свідчить, що коли жінки-мироносиці принесли Благу звістку про Воскресіння Апостолам, Його найнадійніші і найближчі учні не повірили. Лише особиста зустріч з Воскреслим Христом змінила Апостолів, наповнивши сенсом їх життя. Вони понесли цю Благу вістку по всьому світі. І через тисячоліття вона дійшла і до нас.

Правда про Воскресіння Христа змінила світ, змінила мільярди людей, заклала фундамент сучасної цивілізації. Вічно живий Христос здатний змінювати серця та життя кожного, хто приймає Його і йде за Ним. Він може дати кожному мудрість, силу, відвагу, зробити переможцем. Саме Христос здатний зміцнити та змінити і нашу країну. Без Нього не може бути величі, процвітання і перемоги над ворогами!

Адже Він завжди допомагає щирим та сильним духом, – тим, хто здатен стати в проломі за правду, за свою країну, хто готовий пожертвувати найдорожчим – життям. Саме тому він сьогодні з нами і саме тому Україна переможе! Ті ж, хто пожертвували своїм життям заради Батьківщини – отримають вічне життя в Його Царстві Світла і Добра та в наших серцях і серцях наших нащадків.

Вітаю вас зі святом Великодня! Божого благословіння вам та вашим родинам! Нехай Господь захистить нас і нашу рідну Україну! 

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини