Христос Воскрес!
19 квітня 2020, 08:26

Дорогі друзі, брати і сестри, вітаю вас з великим, світлим святом Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа. 

Наш Господь за нас страждав на Голгофському хресті. Але Син Божий переміг смерть. Він Воскрес, даруючи нам спасіння, воскресіння і вічне життя.

Як зараз, так і 2000 років тому, не всі повірили в реальність цієї головної події в історії людства. Навіть Апостоли не сприйняли звістку про воскресіння Месії. Тільки зустріч з воскреслим Христом повністю змінила Його учнів. Перелякані, розгублені і слабкі - перетворилися на справжніх героїв. Їх вже не могли залякати і зупинити переслідування, в’язниці, тортури, катування і навіть жахливі страти. Вони безстрашно понесли по всьому світу благу звістку про перемогу над смертю та Воскресіння Господнє. 

Апостоли донесли до мільйонів Правду, яка через століття дійшла і до нас. Правду, яка зцілює зневірені спустошені серця, даруючи неймовірну силу і розкриваючи сенс життя; Правду, що вбиває страх і перемагає смерть; Правду, що вщент руйнує пихаті жорстокі імперії та розбудовує великі держави.

Кожен повинен прийняти рішення, що обрати - віру або страх, свободу або рабство, безсмертя або неминучу смерть. Пандемії, війни, кризи та катаклізми - це лише наслідки спроб людства жити без Бога, поклонятися тварям замість Творця.

Тільки наш Господь може привести нас до великої і славної Перемоги. Треба тільки повірити і прийняти Його. Він любить нас і ще чекає. Він поруч, бо Він Воскрес! Воістину Воскрес!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини