Христос народився! Славімо Його!
25 грудня 2020, 09:32

Друзі! Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! 

Сьогодні надзвичайний день, адже народження Спасителя - це дивовижна подія. В цей день народжується Надія на спасіння, безмежна Любов та Світло, що перемагає темряву. Осягнути це неможливо, можна лише, відкривши серце, відчути. 

Вже четвертий рік поспіль ми офіційно святкуємо це радісне свято 25 грудня разом з усім цивілізованим світом та з переважною більшістю християнських церков, в тому числі і православних.

Сьогодні, як ніколи, нам потрібна віра, яка надасть впевненості і сили, щоб вивести країну з темряви пандемії, економічної кризи, перемогти корупцію та управлінський хаос. Скажу вам, що з Божою допомогою немає нічого неможливого! Бо, як написав пророк Ісая, Дитя народилося нам і влада на раменах Його. Він Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічности, Владика миру. З Ним переможе Україна. З Ним вона стане Великою, могутньою та заможною!

Зі святом, друзі, з Різдвом Христовим! Нехай Господь благословить Україну! Божої милості вам і вашим родинам, і нехай світло Вифлеємської зірки осяє нам шлях, принесе радість і любов! 

Христос народився! Славімо Його!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини