День добровольця
14 березня 2023, 14:19

«І почув я голос Господа, що говорив: Кого Я пошлю, і хто піде для Нас? А я відказав: Ось я, пошли Ти мене!» Ісаї 6:8

Коли в 2014 році, скориставшись зрадою Януковича, свідомою руйнацією всього сектору безпеки і оборони, жорстокий ворог напав на Україну, в проломі за країну стали добровольці. Без важкої зброї і військової техніки, в домашньому одязі зі старенькими автоматами, вони зупинили просування російських військ і дали час відновити боєздатність Збройних Сил та озброїти армію.

В лютому минулого року тисячі добровольців, не чекаючи повісток, знову взяли в руки зброю і пішли захищати найважливіше – свою країну, свої родини, майбутнє своїх дітей!

Ми часто говоримо, що герої не вмирають… на жаль… але ми зобов’язані зберегти пам’ять про кожного, хто віддав своє життя за Україну! Вічна слава!

Як в 2014 році, так і зараз, ворог, який сподівався на легку перемогу, прорахувався і програв. Його наступ зупинили найкращі сини і доньки українського народу! В 2014 році, коли піднявся масштабний добровольчий та волонтерський рух, сформовалася незламна, непереможна українська нація, яка в 2022 році довела всьому світу, що Україна здатна перемогти кривавого агресора!

Зі святом, герої!

Нехай Господь береже вас, ваші родини та нашу Україну! Слава Україні! Героям Слава!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини