Знання, досвід та життєва позиція Сергія Кривоноса дозволять йому ефективно працювати на посаді заступника Секретаря РНБО України
12 березня 2019, 14:35

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов вважає, що знання, досвід та життєва позиція Сергія Кривоноса, якого призначили заступником Секретаря РНБО України, дозволять йому ефективно працювати на цій посаді.

«Повністю підтримую рішення Президента щодо призначення заступником Секретаря РНБО України полковника Сергія Кривоноса. Як кадровий офіцер та заступник Командувача Сил спеціальних операцій він знає потреби Збройних Сил не з інтернету та соціальних мереж, а з окопів передової, де він захищав країну в найбільш небезпечні часи російської агресії проти нашої держави», - заявив О. Турчинов.

За словами Секретаря РНБО України, знання, досвід та життєва позиція С.Кривоноса дозволять йому ефективно працювати над забезпеченням ЗСУ та інших військових формувань сучасною зброєю та військовою технікою, сприяти проведенню реформ в оборонно-промисловому комплексі, та забезпечувати військово-технічне співробітництво з нашими партнерами.

«Не менш важливим завданням для полковника Кривоноса буде знищення будь-якої корупційної складової під час виконання державного оборонного замовлення та забезпечення матеріально-технічних потреб нашої армії та інших силових структур», - наголосив Секретар РНБО України.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини