В основі успішної держави повинні бути віра, відповідальність і сім’я
1 червня 2019, 17:13

Для того, щоб побудувати успішну країну, її треба створювати на міцному фундаменті, «який має складатися з віри, відповідальності та сім’ї». Про це Олександр Турчинов сказав під час виступу на Майдані Незалежності, де 1-2 червня проходить Фестиваль “Всі разом - за сім’ю”.

За його словами, міцна повноцінна сім’я, що здатна народити, захистити та головне - виховати дітей сьогодні стає одним із найважливіших факторів національної безпеки, від якого залежить майбутнє України.

«Створення умов для повноцінного існування та захисту сім’ї, сімейних цінностей, підтримки і виховання дітей - повинно стати одним із головних пріоритетів для нашої країни», - сказав Олександр Турчинов, наголосивши, що прийшов час створити державну інституцію, яка б опікувалася цими питаннями.

«Необхідно також значно посилити державні програми підтримки молодих сімей, фінансову допомогу при народженні та на виховання українських дітей», - резюмував він.

Фестиваль “Всі разом - за сім’ю” проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України 1-2 червня на Майдані незалежності у Києві. Протягом фестивалю вдень відбулися - показ мод від відомих брендів, музичні номери різних виконавців, вікторини для дітей, спортивні п’ятихвилинки. Ввечері запланована шоу-програма, виступи відомих співаків і музичних гуртів. Хедлайнерами вечірнього шоу є Сергій Бабкін, DETKI, One Light Inside.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Спільноти прихильників
Підписатися на новини