У Генштабі відбулася науково-практична конференція «Уроки «гібридної війни»: воєнні аспекти»
14 червня 2016, 16:52

У Генеральному Штабі Збройних Сил України відбулася науково-практична конференція «Уроки «гібридної війни»: воєнні аспекти» за участі Президента України Петра Порошенка і Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова.

З основними доповідями виступили Президент України Петро Порошенко, Секретар РНБО України Олександр Турчинов та начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко. 

Учасники конференції обговорили питання потенційних ризиків і загроз національній безпеці України та пріоритетних заходів з протидії їм.

Було також обговорено можливі шляхи розвитку ситуації в сфері національної та міжнародної безпеки та ефективні засоби протидії агресії Російської Федерації на сході та півдні країни з урахуванням особливостей ведення «гібридної війни». 

У роботі конференції взяли участь генерали та офіцери ЗСУ, Національної гвардії, СБУ, Прикордонної служби та керівництво оборонно-промислового комплексу України.

Напрацьовані за результатами конференції матеріали планується використати під час розробки проектів законодавчих та нормативних актів для посилення безпеки та оборони України.


Спільноти прихильників
Підписатися на новини