Співпраця з компанією “Boeing”, значно зміцнить потенціал військово-повітряних сил нашої держави
19 квітня 2019, 09:26

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів зустріч з Директором з питань оборони та космічної безпеки компанії «Boeing» Стенлі Прусінскі.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання співпраці між українськими підприємствами оборонно-промислового комплексу та космічної галузі з компанією “Boeing”, а також перспективи співробітництва у військово-технічній сфері, зокрема, проекти оновлення винищувальної та штурмової авіації Збройних Сил України. 

За словами О. Турчинова, компанія “Boeing” є провідним підприємством в аерокосмічній галузі, “а її військові літаки та гелікоптери значно перевершують російські аналоги”. “Ми зацікавлені в ефективній військово-технічній співпраці з компанією “Boeing”, що значно зміцнить потенціал Військово-повітряних сил нашої держави”, - наголосив Секретар РНБО України.

Окрім того, сторони розглянули питання співробітництва в галузі авіа- та ракетобудування.

Своєю чергою, Стенлі Прусінскі висловив впевненість у перспективності  довготривалого співробітництва. “Я завжди вважав Україну інтелектуальним та технічним двигуном у Східній Європі”, - сказав він, додавши, що саме тому надзвичайно логічним буде налагодити довготривале співробітництво з Україною.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини