Парламент ухвалив Закон, який визначає Росію агресором
18 січня 2018, 12:49

Незважаючи на шалений опір провокаторів, які працюють проти нашої країни, та істерію Росії закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях» було прийнято у  Верховній Раді 280 голосами. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України О. Турчинов у коментарі. 

За його словами цей закон створює правові і організаційні умови для відновлення територіальної цілісності України у Донецькій і Луганській областях.

«Окрім того, розширюючи можливості для використання Збройних Сил України, інших військових формувань посилює наші позиції щодо  відсічі збройній агресії Російської Федерації та відновлення територіальної цілісності України», - наголосив О. Турчинов, додавши що в цьому законі Російська Федерація «чітко і недвозначно визнана державою агресором, а території окремих районів Донецької і Луганської областей окупованими». «Це повністю перекреслює спроби РФ замаскувати війну проти України під «миротворчу операцію» та значно посилює позицію нашої країни в міжнародних судах», - зазначив Секретар РНБО. 

«Дякую всім патріотам України, які забезпечили прийняття цього важливого для країни закону», - резюмував він.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини