О. Турчинов привітав особовий склад Управління розвідки адміністрації Державної прикордонної служби з п’ятнадцятою річницею з дня створення
20 жовтня 2018, 11:12

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав особовий склад Управління розвідки адміністрації Державної прикордонної служби з п’ятнадцятою річницею з дня створення.

“Упродовж усього періоду свого функціонування Управління стояло на сторожі національних інтересів України. У лютому 2014 року керівники Управління були одними з небагатьох, які не зрадили і не перейшли на бік агресора, як це зробило керівництво СБУ, СЗР, МВС та інших силових структур”, - сказав Секретар РНБО України.

За його словами, із загостренням ситуації на сході України співробітники Управління у стислі терміни розгорнули дієву агентурну мережу та змогли здобути значний обсяг корисної розвідувальної інформації.

За словами О. Турчинова, протягом останніх років уся розвідувальна спільнота України добилася кардинального підвищення ефективності у проведенні спеціальних заходів та добуванні потрібної керівництву держави інформації. «Завдяки вашій самовідданій та наполегливій роботі створено надійний кордон, що є одним з ключових елементів безпеки країни. Держава високо цінує ваш професіоналізм і вірність військовому обов’язку!», - заявив він.

“Ситуація вимагає постійного вдосконалення системи прикордонної розвідки”, - наголосив Секретар РНБО України, визначивши основні напрямки розвитку та посилення спроможностей прикордонної розвідки.

“Упевнений, що особовий склад Управління і в подальшому гідно виконуватиме всі завдання, які визначив Український народ і керівництво держави”, - сказав О. Турчинов під час вручення розвідникам за дорученням Президента України державних нагород.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини