Незалежно від погроз російського президента Українська держава є і буде!
7 червня 2018, 18:56

«Незалежно від погроз російського президента Українська держава є і буде!». Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, коментуючи висловлювання президента РФ В. Путіна під час «прямої лінії». 

До В. Путіна зателефонував з окупованого Донбасу переляканий громадянин Росії, який входить до складу російсько-терористичних угруповань, і висловив «побоювання, що українська армія може піти в наступ під час Чемпіонату світу з футболу», на що президент РФ заявив, що подібні дії можуть призвести до важких наслідків для української державності в цілому.

«Українська державність базується на мужності, патріотизмі та вірі мільйонів вільних українців, здатних її захистити і зберегти свободу, демократію та незалежність для своїх дітей. Це принципова відмінність нашої державності від російської, яка здатна існувати виключно в тоталітарних умовах, коли опричники, жандарми, чекісти та КДБісти стискають їх ґратами та колючим дротом від розповзання. Російська «державність» лежить на кістках мільйонів закатованих та сплюндрованих безневинних життів, - сказав О. Турчинов. - Незалежно від стогнань переляканих російських найманців та погроз російського президента, українські військові будуть діяти адекватно загрозам, а українська держава є і буде, незалежно від маніакальних бажань імперських реваншистів».

Спільноти прихильників
Підписатися на новини