Незалежна Україна починається за спиною солдата в окопі на передовій
11 жовтня 2019, 12:30

Росія ніколи не виконує взяті на себе зобов‘язання. Про це сказав Олександр Турчинов в ефірі програми “Право на владу”.

Він нагадав, що в 2016 вже був досвід розведення сил у 2016 році і в Золотому і в Петровському: “як тільки наші війська відійшли, одразу ж російсько-терористичні угрупування спробували покращити  свої позиції і знову з кров’ю та ризиком для життя довелося повертати свої рубежі”. 

“Можна не прислухатися до колишніх силовиків,  але прислухайтесь до залізного канцлера Німеччини Отто фон Бісмарка. Ще декілька століть тому він сказав: “Угоди з Росією не варті й паперу, на якому написані".

За словами Олександра Турчинова, Росія рахується тільки з силою, тому сильна армія, потужний сектор безпеки і оборони, - тільки це нас може захистити.  “На це треба працювати всій країні, і навколо цього треба об‘єднуватися всім політичним силам”, - наголосив він. 

"У нас є одна Українська формула, яка доведена кров‘ю наших патріотів - вільна незалежна Україна починається тільки за спиною нашого солдата в окопі на передовій. З  цієї точки починається наше правове поле, дія нашої Конституції та спокій громадян. Про перемогу можна говорити тільки тоді, коли цей окоп буде на нашому східному кордоні”, - резюмував Олександр Турчинов. 

Спільноти прихильників
Підписатися на новини