Заяви кремлівських маріонеток про створення нових державних формувань на сході України – ще один доказ агресивних планів Путіна
18 липня 2017, 14:04

Заяви кремлівських клоунів-маріонеток, які називають себе керманичами окупованого Росією Донбасу, щодо створення Малоросії – ще один доказ агресивних планів Путіна та його маніакального небажання вирішувати питання на сході України мирним шляхом. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у коментарі.

«Ця збочена маячня, яка була написана в Кремлі та озвучена рядженими клоунами на кшталт Захарченка, свідчить про бажання московських «стратегів» знову відновити просування військової агресії на захід, втягуючи в криваві жорна нові регіони України», - зазначив Секретар РНБО України.

За його словами, ці неадекватні та провокативні плани - ще один аргумент на користь прийняття Закону України «Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей» та необхідності прискорити звільнення сходу країни від російських окупантів та підконтрольного їм кримінально-сепаратистського бруду.

«Доля кремлівського плану «Малоросія-17» буде аналогічною «Новоросії-14», або будь-якій іншій «Дебілоросії» путінського формату», - наголосив О. Турчинов.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини