Звичайний рашизм
29 жовтня 2015, 15:24

Найпоширенішою ілюстрацією часів існування  нацистської Німеччини стали палаючі звалища вилучених книжок, які не вписувались в їх антилюдську ідеологію. Сьогодні колесо історії зробило черговий оберт на 360 градусів, і в Москві заарештували директора української бібліотеки. В бібліотеці вилучають книги з історії України та інформаційні матеріали про нашу державу.

Російський режим в усьому копіює Гітлера: починаючи з агресивних зазіхань на чужу територію, знищення будь-якого опозиційного спротиву та інакомислення всередині країни, з тотального промивання мізків мільйонам громадян та завершуючи знищенням українських книжок і будь-яких згадок про нашу національну ідентичність, нашу історію та викривленням будь-якої правдивої інформації про Україну.

Все це говорить про їх страх, тваринний страх втратити владу і панічний страх перед Україною. Вони нас бояться, тому що нездатні перемогти, тому що фактом самого існування незалежної України ми щодня вбиваємо цвяхи в труну російського імперського реваншизму, руйнуючи всі спроби відродження кривавої російської імперії.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини