З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
24 грудня 2023, 17:21

Друзі, з Різдвом Христовим!

З 25 грудня 2015 року, коли я запропонував перейти до святкування Різдва за Григоріанським календарем, пройшло не так багато часу. Тоді мій пост викликав значений публічний резонанс. Сьогодні в умовах страшної кривавої війни вже вся країна святкує народження Христа разом з усім цивілізованим світом. Ми свідомо відмовились від старого календаря, за яким росія жила до початку ХХ сторіччя, а московський патріархат продовжує жити й дотепер. У нас з ними різний час, різні життєві мотивації, переконання та цінності! 

Говорять, що на війні не залишається атеїстів. Зараз на передовій навіть невіруючі відчувають залежність від Бога і важливість Його захисту та опіки. Я знаю безліч випадків, коли віра рятувала у, здавалося б, найбезнадійніших ситуаціях. Віра сповнює нас відчуттям безсмертя і перемагає страх, зміцнюючи наші серця, даючи сили рухатися вперед і перемагати!

«Адже кожний, хто народився від Бога, перемагає світ. А перемога, що перемогла світ, – це наша віра!» (1 Івана 5:4).

Зло приречене і буде знищене, бо Христос, прийшов у цей світ. Саме з Ним Україна переможе. З Ним вона стане великою, могутньою та успішною державою!

Зі святом, друзі, з Різдвом Христовим! Нехай Господь благословить Вас, Ваші родини та нашу рідну Україну! 

Христос народився!

Славімо Його!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини