Вітаю зі світлим святом Різдва Христового!
25 грудня 2017, 10:32

Шановні друзі! Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового!

Син Божий прийшов на Землю, щоб зігріти наші холодні серця Своєю безмежною любов’ю, дати нам надію, спасіння та вічне життя!

Ісус Христос ніколи не сприймав популізм. Він не обіцяв «всього і вже сьогодні», Він не обіцяв легкого життя без віри, праці та відповідальності. Саме тому не всі пішли за Ним тоді, не всі йдуть і зараз. Але Він дав нам переможне Світло. Тому ніч завжди поступається дню, а зло – добру. Так було і так буде завжди!

Щоб нагадувати про це людям, у 431 році на ІІІ Вселенському соборі в місті Ефес було ухвалене рішення відзначати Різдво Христове 25 грудня – наступного дня після зимового сонцестояння, коли ніч починає зменшуватись, і темрява поступається світлу.

У ті часи не було розколу та розподілу християнських церков на православні, католицькі та протестантські. Згідно з Григоріанським календарем, за яким живе зараз весь цивілізований світ, весь світ і святкує Різдво 25 грудня. Від Різдва Христового іде сучасний відлік часу, і тому логічно, що Різдво передує Новому Року.

Цього року і Україна починає офіційно святкувати Різдво Христове разом з усім цивілізованим світом - 25 грудня!

Тож від щирого серця бажаю вам благополуччя та сімейного затишку! Нехай Господь благословить Україну, Божої Любові вам і вашим родинам, і нехай світло Віфлеємської зірки принесе мир, спокій і достаток у кожну домівку, наповнить добром і любов’ю серця!

Христос народився! Славімо його!

Зі святом!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини