У кривавого терору на сході України та терактів у Туреччині, Парижі і Брюсселі, - одні й ті самі режисери
22 березня 2016, 18:45

Лише 4 місяці тому в Європі відбулись теракти, що сколихнули увесь світ. І ось сьогодні знову лунають вибухи. Тепер вже в Брюселі. 

Терористи завжди вибирають найвразливіші точки, атакуючи незахищених мирних громадян. Не випадково новою мішенню терору обрано Брюсель, де знаходяться офіційні установи, що опікуються ЄС та НАТО. Мета у терористів завжди одна - посіяти паніку, страх та відчуття вразливості і незахищеності.  Тому єдине, що можна протиставити тероризму - згуртованість, спокій та чіткі адекватні дії. 

Щиро співчуваю родинам загиблих та сподіваюсь на швидке одужання поранених. 

Сьогодні сплески терористичних атак - це наслідок тієї гібридної війни, яку розв'язала Росія.  У кривавого терору, розв‘язаного на сході нашої країни та терактів у Туреччині, Парижі і Брюселі, - одні й ті ж самі режисери. Свідомо знищуючи цивільну інфраструктуру в сирійських містах, РФ активно стимулювало потужні міграційні потоки в межах яких легко маскувати фундаменталістів та терористів. Лише розуміючи загрози і об'єднавшись, ми здатні перемогти міжнародний тероризм та зупинити тих, хто його продукує.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини