Питання, що залишилося без відповіді
31 січня 2019, 18:46

Кандидат на президентську посаду Гриценко на питання, чому він як кадровий офіцер не пішов захищати країну у драматичні часи 2014 року, коли вирішувалася доля нашої держави, не спромігся вигадати жодного, бодай пристойного, виправдання. Цей “герой фейсбуку” наважився заїхати на небезпечну відстань від епіцентрів протистояння на Донбасі лише в більш-менш спокійному 2018 році, щоб зробити фотосесію для своєї виборчої кампанії. 

Пан Гриценко не знайшов нічого кращого, як розповісти, що тоді у військових “не було навіть карт”, і він у своєму кабінеті “малював” їх для знайомих воїнів. Це ж треба було свого часу так потужно керувати Міністерством оборони, що у військах на початку війни навіть карт не було! Ну а далі свою безпорадність він почав прикривати улюбленим прийомом - “чесно” оббріхуючи та поливаючи брудом своїх опонентів, зокрема, звинувачуючи їх у тому, що вони нібито “у важкі для країни часи ховали своїх дітей від військової служби”.

На відміну від екс-міністра оборони уряду Януковича Анатолія Гриценка, мій син у найбільш важкі для нашої держави часи - влітку 2014 року, одразу після отримання диплому українського ВНЗ, пішов добровольцем до Національної гвардії.

Він чесно служив, не ховаючись за чужі спини. Виконував поставлені завдання і у відрядженнях до зони АТО, і у складі зведених підрозділів НГУ, які захищали конституційний лад та демократію під час масових заворушень у 2015 році, зокрема, і тоді, коли гвардійці загинули від кинутої в них гранати...  Мій син прослужив півтора роки - з літа 2014-го до початку 2016-го року, і лише коли рівень протистояння почав знижуватися, звільнився з Нацгвардії. 

Я багато років знаю Гриценка, і можу навести безліч фактів, які доводять його боягузтво, брехливість та пусте позерство. Знаючи про це, він за кожної нагоди розповідає про свої мрії мене розстріляти чи хоча б посадити. 

На жаль, багато людей продовжують вірити брехні, загорнутих у яскраву обгортку брудних популістів, зокрема, таких, як цей “герой”, що разом з Януковичем, Саламатіним, Лєбєдєвим та іншими зрадниками, знищував та роззброював нашу армію.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини