Замовні справи проти опозиції - це демонстрація агресивності і безсилля влади
24 липня 2020, 14:33

Фабрикуючи справи проти опозиції, влада демонструє свою агресивність і, водночас, безсилля. Про це сказав керівник штабу ЄС Олександр Турчинов в інтерв’ю “Цензор.НЕТ”

Говорячи про політичні переслідування, керівник штабу ЄС наголосив, що  слідчі і прокурори, фабрикуючи безглузді справи проти опозиції та багатьох патріотів, що захищали країну, відпрацьовують пряме замовлення чинної влади. “Але у виконавців немає підстав для серйозних обвинувачень, та й з професіоналізмом реальні проблеми”, - сказав він.  

За словами Турчинова, вже за тиждень після заяви про те, що він очолив штаб ЄС, розпочалася активізація фальшування справи проти нього. 

“Ухвалюючи рішення очолити штаб ЄС, я припускав, якою може бути їхня реакція. Через тиждень після моєї заяви з Офісу Генпрокурора до Печерського суду прийшла пачка клопотань про виїмку документів, пов'язаних із моєю колишньою роботою. Як бачите, доволі оперативна реакція”, - розповів Турчинов, додавши що в часи  президентства Кучми та Януковича проти нього також «було порушено з десяток кримінальних справ за організацію масових заворушень, за захоплення телецентру, опір силовикам тощо». 

«Я це все проходив. Не думаю, що нинішня влада мене зможе в цьому плані чимось здивувати», - сказав керівник штабу ЄС, резюмувавши, що «замовні справи завжди погано закінчувалися для їхніх ініціаторів». 

Спільноти прихильників
Підписатися на новини