Згадаймо жертв політичних репресій тоталітарного кривавого комуністичного режиму
16 травня 2021, 11:16

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять та згадуємо понад півмільйона українців – жертв політичних репресій тоталітарного кривавого комуністичного режиму. Талановиті, патріотичні, енергійні, працьовиті українці зазнали жорстоких катувань та переслідувань за прагнення до свободи і волі, за любов до рідної мови та України.

Сьогодні історія повторюється. Керівництво Російської Федерації, яке продовжує людожерські традиції радянського режиму, намагається знищити незалежну Україну. У російські в’язниці кидають наших співвітчизників-патріотів, катуючи та знущаючись над ними.

Впевнений, що провокації та терор, який намагаються розв’язати керманичі РФ проти нашої країни, приречені на поразку, оскільки більшість українців здатна на рішучий опір. Вони гідні пам’яті людей, які віддали своє життя за те, щоб на нашій землі ніколи більше не панувала диктатура.

Молячись за безневинно загиблих, ми маємо завадити планам п’ятої колони щодо реставрації імперського «совка», де верховенство права підміняється безроздільним правом тоталітарної машини на катування, знущання та приниження. Пам’ятаймо та тримаймо стрій!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини