Олександр Турчинов: Зміцнення нашого оборонного потенціалу - це єдина можлива відповідь Путіну на його територіальні претензії до України
26 січня 2016, 15:23

Єдина можлива відповідь Путіну на його територіальні претензії до України - зміцнення нашого оборонного потенціалу. Так прокоментував Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов висловлювання президента Російської Федерації Володимира Путіна щодо неправомірності входження Донбасу до складу України.

«Керівник держави, у якої є ядерний потенціал, ставить під сумнів кордони Європи, що були сформовані після Другої світової війни, відкрито висловлюючи територіальні претензії до України. Так, під час свого виступу в Кремлі Путін заявив, що Донбас був неправомірно включений до складу України», - наголосив О.Турчинов.

«Такі публічні заяви - це неприхована спроба політичного обґрунтування військової агресії проти нашої держави», - сказав він, пояснивши, що це є ще одним підтвердженням того, що Росія не збирається добровільно припиняти окупацію та військові дії на сході нашої країни.

На думку Секретаря РНБО України, на цю агресію у нас повинна бути одна відповідь - зміцнення нашого оборонного потенціалу. «Зокрема, виробництво найсучаснішої зброї, здатної зупиняти та знищувати агресора», - додав він. Цей коментар Секретар РНБО України дав перед початком закритої наради з провідними конструкторами, науковцями та керівниками ОПК щодо плану робіт з виробництва та випробувань у 2016 році нової вітчизняної ракетної зброї.

Спільноти прихильників
Підписатися на новини