«Зброя та безпека» повинна стати головною виставкою озброєння Східної Європи
9 жовтня 2019, 14:37

Цьогоріч на головній українській виставці озброєння, військової та спеціальної техніки “Зброя та безпека - 2019” представлена продукція українського оборонпрому, а також 50 компаній з 16 країн-партнерів. Про це сказав Олександр Турчинов після відвідання виставки. 

“Україна має всі підстави для того, щоб “Зброя та безпека” стала головним спеціалізованим виставковим майданчиком Східної Європи”, - сказав він. 

За словами Олександра Турчинова, щороку серед учасників виставки збільшується кількість українських приватних підприємств. “Не тільки державні потужні виробництва, а й саме компанії з недержавного сегменту економіки починають випускати дуже якісну зброю і військову техніку”, - наголосив він, додавши, що з кожним роком якість і спектр пропозицій українських виробників зброї значно зростає.

Окрім того Олександр Турчинов відзначив, що вперше на виставці представлений новий український мобільний комплекс крилатих ракет “Нептун”, “який викликав значний інтерес військових експертів з багатьох країн”. 

“Національний оборонно-промисловий комплекс дозволяє забезпечити сучасною зброєю та військовою технікою наші ЗСУ та підняти на значно вищий рівень експортний потенціал країни. Ці задачі були і повинні залишатися головним пріоритетом для сектору безпеки і оборони України”, - резюмував Олександр Турчинов. 


Спільноти прихильників
Підписатися на новини