О. Турчинов в АТО: Воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені
27 жовтня 2017, 15:49

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов побував у зоні проведення АТО, де провів з військовим керівництвом нараду щодо готовності військовослужбовців до виконання бойових завдань в умовах осінньо-зимового періоду.

О. Турчинов заслухав доповідь військових керівників щодо забезпеченості наших воїнів зимовим одягом, облаштування та утеплення місць для розміщення та обігріву, лазне-прального обслуговування, медичного забезпечення особового складу та готовності техніки до експлуатації в умовах низьких температур.

Окрім того, обговорювалося питання забезпечення передових позицій зброєю та військовою технікою.

Враховуючи значні втрати за добу, які відбулись два дні тому (4 загиблих,4 поранених), Секретар РНБО України поставив завдання щодо посилення заходів для збереження життя і здоров’я військовослужбовців в умовах постійних військових провокацій ворога.

Після наради О. Турчинов виїхав на передові рубежі нашої оборони в район Світлодарської дуги. Зокрема, Секретар РНБО України побував на опорних пунктах, що були свого часу відбиті у ворога.

За словами Секретаря РНБО України, незважаючи на Мінські домовленості, російсько-терористичні угруповання не припиняють військових провокацій та обстрілів наших позицій. «Але завдяки мужності та професійності наших військових, всі воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені», - наголосив він.

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Спільноти прихильників
Підписатися на новини