Вітаю зі святом - двадцять шостою річницею Незалежності України!
24 серпня 2017, 08:53

Вітаю зі святом - двадцять шостою річницею Незалежності України!

У порівнянні з багатьма країнами, які ведуть лік історії своєї незалежності на століття, 26 років - це не так і багато. Якщо ж порівнювати цей строк з середньою тривалістю людського життя, то 26 років можуть бути третиною життєвого шляху - не так вже і мало?

За цей час Україна зазнала економічних та політичних криз, сірих «застійних» часів і смертельної небезпеки задихнутись у зашморгу Російської неоімперії. Але попри всі ці виклики, наша Держава встояла. І головне - внаслідок цих величезних випробувань, через кров, страждання, у боях за рідну землю народилась українська нація! Нація, яка здатна захистити себе, здатна виборювати перемогу. Нація, яка здатна примусити рахуватися зі своїми інтересами та планами.

Безумовно, у нас ще й досі є безліч нерозв'язаних проблем. Є багато помилок і недоробок, але не помиляється лише той, хто нічого не робить. Історію не пишуть ті, хто здатні лише зловтішатися, критикувати і розповідати про чужі помилки. Історію не пишуть ті, хто не здатні до боротьби та самопожертви. Сьогоднішню історію України та її майбутнє створюють ті, хто здатні наполегливо працювати, воювати і творити. Саме рішучі, мужні, працелюбні українці пишуть історію своєї держави і творять майбутнє України!

Це наше спільне свято, свято Незалежної України, яку ми разом вибороли і яку будуємо разом!

Нехай Господь береже Україну і кожного з вас!

Зі святом!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини