Вітаю з Днем Святої Трійці!
16 червня 2019, 09:52

Шановні друзі, щиро вітаю з Днем Святої Трійці!

На п’ятдесятий день після Воскресіння Христового, як і обіцяв Господь, на апостолів зійшов Дух Святий, який дозволив усвідомити їм нерозривну єдність Бога-Отця, Бога-Сина і Бога-Святого Духа. В цей день після палкої проповіді апостола Петра покаялося та прийняло  хрещення три тисячі чоловік.

Тому це свято також є днем народження Церкви Христової на Землі. Апостоли набули дар проповідувати вчення Ісуса Христа різними мовами, отримали здатність до пророцтва, зцілення хворих та інші дари Святого Духа (харизми) для виконання свого глобального призначення - нести Євангеліє всьому світу.

Їх переслідували, кидали за ґрати, цькували, катували та вбивали. Але апостоли, продовжуючи справу свого життя, незважаючи ні на що, несли слово Правди та Спасіння.

Учні Христа, сповнені Святого Духа, довели, що Любов здатна перемогти та змінити світ. Купка християн змогла перемогти всі армії та імперії світу, ставши найпотужнішим духовним рухом людства.

Змінювати світ вони почали з того, що змінили себе. Їх наймасштабніші перемоги почалися з перемог над собою, над своїми страхами, лінощами та іншими вадами. І слабкі стали сильними, лякливі - героями, нерозумні - мудрими, приречені стали спасенними, і мертві стали живими. Апостоли, перші учні Христові, - це історичні постаті, їх життя - важлива складова історії нашої цивілізації. Їх досвід, їх служіння, їх шлях - єдино можливий шлях до перемоги, до величі і процвітання. 

Вірити не в царя, а в Бога. Сподіватися не на диво і не на допомогу сильних цього світу, а на власні сили, власний розум і власну волю. Тільки так переможемо та  побудуємо країну, гідну нас і наших нащадків!

Зі святом! З нами Правда, з нами Бог! Нехай Господь благословить Україну і кожного з вас!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини