Вітання з Новим роком!
1 січня 2019, 07:48

Друзі, сердечно вітаю з Новим роком!

Цей рік для України був черговим роком боротьби за свободу і незалежність, роком розбудови сильної національної держави, в основі якої - потужні Збройні Сили, надійний і ефективно діючий сектор безпеки і оборони.

Насамперед хочу від усього серця привітати наших мужніх стійких воїнів, які у ці святкові дні тримають оборону на передовій! Крок за кроком, метр за метром ми повернемо окуповані території! Слава і шана вам, герої!

Наступний рік надзвичайно важливий для кожного з нас і для незалежності України, її європейського вибору. Багато кому, мабуть, хотілося б заснути сьогодні в одній Україні, а завтра прокинутись в іншій, де закон - понад усе, де покінчено з корупцією, де рівню життя заздрять європейські країни, а східний сусід, підібравши хвоста, втік з окупованої території. Здавалося б, це мрія, але кожна мрія може втілитись у життя тільки коли щодня працюєш над її здійсненням. Все навколо нас може змінитися лише тоді, коли ми самі будемо здатні змінюватися!

Новий рік - це завжди надія на оновлення і зміни, очікування див та святкове піднесення. Тож нехай новий рік стане роком здобутків і перемог, добрих справ, щастя і позитиву! Достатку і процвітання, любові і радощів! Нехай Господь благословить ваші родини і нашу Україну!

З Новим 2019 роком!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини