Вітання з нагоди Міжнародного дня волонтера
5 грудня 2016, 08:42

Друзі, вітаю з Днем волонтера!

Значення волонтерського руху, який набув в Україні рекордних масштабів за останні три роки і фактично став фундаментом громадянського суспільства, неможливо переоцінити.

Ви були на передовій серед небайдужих громадян, які допомагали учасникам Революції Гідності. Завдяки вашій цілодобовій праці тієї суворої зими в наметах Майдану було тепло, сотні тисяч людей були нагодовані та отримали теплий одяг.

Але особливо масштабно і значуще проявив себе волонтерський рух, коли розпочалася війна. Своєю жертовною працею вони разом з добровольцями рятували країну у 2014-го році, поки українська армія повставала з руїн. Громадянське суспільство проявило вражаючу здатність до консолідації і мобілізації, взявши на себе розв’язання найгостріших проблем військових, біженців з окупованих територій, а також звільнення полонених.

Високий рівень довіри суспільства є найкращою оцінкою діяльності волонтерів, які взяли на себе відповідальність за майбутнє держави.

Дякую вам за щоденну жертовність, неоціненний внесок у відродження Збройних Сил і підтримку наших військових та піклування про знедолених! Витримки вам, наснаги, міцного здоров’я!

Зі святом вас, друзі!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини