Вітання з нагоди Дня військової розвідки
7 вересня 2018, 09:11

Шановні воїни-розвідники! Щиро вітаю з професійним святом!

Військовий розвідник - це не просто професія, це - покликання. Понад чверть століття співробітники Головного управління розвідки з честю, на високому професійному рівні, виконують свій військовий обов’язок перед Батьківщиною і Українським народом - гарантувати національну безпеку і оборону України, її суверенітет і територіальну цілісність.

Розвідники – еліта Збройних Сил України. Ваша героїчна щоденна робота у жорсткому, небезпечному ритмі - основне джерело інформації для ухвалення стратегічних рішень у сфері національної безпеки і оборони, взірець виконання військового обов'язку. Ваші героїчні дії на фронті й у ворожому тилу, патріотизм, мужність, сміливість і самовідданість, які вже стали легендою, крок за кроком наближають нашу перемогу і мир на українській землі.

Добута вами з ризиком для життя важлива й актуальна інформація, докази безпосередньої участі збройних сил РФ в агресії проти нашої держави доводять міжнародній спільноті беззаперечні факти злочинів Кремля проти України.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-розвідників, які віддали за нашу свободу найдорожче – своє життя. Їхній подвиг і жертовність назавжди залишаться в пам'яті нинішнього та прийдешніх поколінь.

Глибока шана ветеранам розвідки, які передають молодому поколінню свій безцінний бойовий та професійний досвід!

Дорогі друзі, майбутнє України визначається сьогодні. Переконаний, що ваш професіоналізм і патріотизм, безмежна відданість Україні та непохитна віра в нашу спільну перемогу є запорукою виконання надскладних викликів, що поставатимуть перед військовими розвідниками.

Бажаю вам міцного здоров’я, професійної майстерності, витримки та мужності під час виконання розвідувальних завдань, завжди повертатися живими та неушкодженими!

Нехай Господь береже вас, ваші родини і нашу Україну! Слава Україні!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини