Вітання з нагоди Дня Служби безпеки України
25 березня 2019, 09:08

Щиро вітаю зі святом патріотів та професіоналів, які сьогодні захищають країну в лавах Служби безпеки України, та ветеранів Служби!

Особовий склад СБУ вірно служить Україні, стоїть на захисті її суверенітету та конституційного ладу, безпеки та спокою громадян, захищає економічний, науково-технічний і оборонний потенціал держави. З перших днів війни представники Служби пліч-о-пліч з військовослужбовцями, нацгвардійцями захищали нашу країну на фронті, проводили небезпечні та ефективні спецоперації в тилу ворога. Вічна пам’ять і шана співробітникам СБУ, які віддали життя, захищаючи Україну!

Відроджена, сильна та професійна Служба, яка ефективно відповідає сучасним викликам, захищає країну від зовнішніх і внутрішніх ворогів, користується повагою серед спецслужб провідних країн світу. Завдяки сумлінному й самовідданому виконанню вами свого конституційного обов’язку знешкоджено сотні ворожих агентів та диверсантів, попереджено терористичні акти, викрито небезпечних та підступних внутрішніх ворогів. Без перебільшення, спокій і мирне життя наших громадян залежить від вашої нелегкої, непублічної та професійної роботи!

Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, перемоги над ворогом, успішного виконання всіх завдань!

Нехай Господь Береже вас та ваші родини і нашу рідну Україну.

Слава Україні! Героям слава!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини