Вітання з нагоди Дня працівників телебачення, радіо і зв’язку
16 листопада 2018, 06:28

Шановні друзі, працівники телебачення, радіо і зв’язку, вітаю з професійним святом!

Щодня, щогодини, щохвилини у світі щось стається. Відбуваються події планетарного масштабу, і, здавалося б, рядові. Але кожна подія стає унікальною, коли потрапляє на телеекран або до радіоефіру. Сучасні інформаційні комунікації  та зв’язок забезпечують доступність інформації у будь-якому куточку світу, стискаючи час та простір. 

Завдяки вашій роботі світ дійсно перетворився на “глобальне село”, що більше ніж півсторіччя тому передбачив Маршалл Маклуен.

В умовах гібридної війни, яку веде проти нашої країни Російська Федерація, серед елементів якої є й інформаційна агресія, для суспільства надзвичайно важливо залишатися поінформованим, знати правду, мати можливість викривати брехню. І саме тут на чатах оборони нашої країни стоїте ви. Саме від вас залежить, наскільки швидко українці отримуватимуть інформацію, та якою буде її якість. 

Військові боронять нашу країну на передовій за допомогою вогневої міці, дипломати – на міжнародній арені шляхом переконання та діалогу, а ваша зброя – правда. Ви захищаєте право людей на істину - боретеся з дезінформацією, протидієте російській пропаганді, зміцнюєте віру у перемогу. 

Тож бажаю вам творчих здобутків, сил, небайдужості, здоров’я і благополуччя!

Зі святом!

Спільноти прихильників
Підписатися на новини