Вітання з нагоди Дня Національної поліції України
4 липня 2018, 10:54

Щиро вітаю працівників Національної поліції з професійним святом!

Ви були першими серед силових підрозділів сектору безпеки і оборони, хто сміливо пішов шляхом кардинальних змін та реформ. За короткий термін замість “совкової” міліції, Україна отримала Національну поліцію - орган європейського рівня, що не поступається найкращим правоохоронним органам провідних країн світу! Українці пишаються своєю Національною поліцією і довіряють їй.

Ваша історія почалась не в затишних кабінетах, а на сході країни, де на полі бою нашвидкоруч озброєні батальйони особливого призначення разом з Нацгвардією та ЗСУ зупинили російську агресію. Ціною життя багатьох патріотів була забезпечена можливість відновити нашу армію та оборонний потенціал України. Дуже важливо, що у лавах Національної поліції і зараз проходять службу ті добровольці, які пішли на фронт у буремні дні 2014 року. Вічна пам’ять і шана героям, які виконали свій обов’язок до останнього!

Усього за декілька років було побудовано системну інфраструктуру всієї Національної поліції, налагоджено її технічне забезпечення та створено нові силові та спеціальні підрозділи. Але перед вами стоїть ще дуже багато проблем і завдань.

В складних умовах військового протистояння та гібридної війни Національна поліція повинна забезпечити надійний захист українців від злочинців як на вулицях, так і у кіберпросторі, захистити спокій країни від провокацій та спроб зовнішніх спецслужб дестабілізувати ситуацію. Ви - запорука  спокійного та мирного життя наших громадян, захисту їх прав та майна, збереження правопорядку у містах та селах.

Тож бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних звершень! Нехай Господь береже вас та ваші родини!

Зі святом!


Спільноти прихильників
Підписатися на новини